Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:4
Ліцензійний обсяг:65 місць
Поштовий індекс:71100
Населений пункт:м. Бердянськ, Запорізька обл.
Адреса:вул. 12 Грудня, 13/2
Телефони:06153 35506
Веб-сайт:http://https:/begk.com.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-02-26 12:44:37)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 28.02.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама