Новочорторийський державний аграрний технікум

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:15
Ліцензійний обсяг:216 місць
Всього подано заяв:220
Поштовий індекс:13120
Населений пункт:с. Нова Чортория, Житомирська обл.
Адреса:вул. Леніна, 36
Телефони:(04147) 9 63 60
Веб-сайт:http://nchat.edu.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 18:07:10)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Аграрні науки та продовольств
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2023
Ліцензійний обсяг: 9
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 01.07.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Аграрні науки та продовольств
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 01.07.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Аграрні науки та продовольство
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 01.07.2023
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама