Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:3
Ліцензійний обсяг:125 місць
Поштовий індекс:50025
Населений пункт:м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
Адреса:вул. Ушакова, 4
Телефони:+380(68) 189 50 49
Веб-сайт:http://www.mcppv.ho.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-01-15 14:36:40)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Транспорт
Спеціальність: 274 Автомобільний транспорт
Факультет: -
Освітня програма: 274 Автомобільний транспорт
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 65
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тестове завдання з означеної професії (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 182 Технології легкої промисловості
Факультет: -
Освітня програма: 182 Технології легкої промисловості
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тестове завдання з означеної професії (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: -
Освітня програма: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тестове завдання з означеної професії (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама