Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:43010
Населений пункт:м. Луцьк
Адреса:просп. Волі, 51
Телефони:(0332)234141, 729037
Веб-сайт:http://ktbp.net.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-06-29 15:02:07)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Інформаційні системи та технології
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Інформатика (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та торговельне підприємництво
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Товарознавство та торгівля (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 6
Обсяг держ замовлення: 24
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 69
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 20
Обсяг держ замовлення: 30
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 100
Обсяг на контракт: 45
Обсяг держ замовлення: 55
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Правознавство
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Історія України (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Оціночна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 40
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 69
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 50
Складові конкурсного бала
  1. (Диктант) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. (Усно) Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 78
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 23
Обсяг на контракт: 23
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Правознавство
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 3
Обсяг на контракт: 3
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Оціночна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 16
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 9
Обсяг на контракт: 9
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Віділення торгівлі та фінансів
Освітня програма: Оціночна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 3
Обсяг на контракт: 3
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 126 Інформаційні системи та технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Інформаційні системи та технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Інформатика (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Товарознавство та торговельне підприємництво
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 60
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Товарознавство та торгівля (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Закрита
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Відділення обліку та права
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Основи бухгалтерського обліку (Фахове випробування)
  2. (тестування) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів (Фахове випробування)
  2. (Тестування) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Віділення харчових технологій та заочного навчання
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Фахове випробування)
  2. (Тестування) Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
* - Предмети на вибір.

Реклама