Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:21021
Населений пункт:м. Вінниця
Адреса:просп. Юності , 8
Телефони:(0432)438823, (0432)439598
Веб-сайт:http://www.tpk-vnau.org
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-механічне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 14
Обсяг на контракт: 14
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридичне
Освітня програма: Право
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 21
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 23
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 17
Обсяг на контракт: 17
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 6
Обсяг на контракт: 1
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 6
Обсяг на контракт: 6
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама