Технологічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:34
Ліцензійний обсяг:412 місць
Всього подано заяв:593
Поштовий індекс:21021
Населений пункт:м. Вінниця
Адреса:просп. Юності , 8
Телефони:(0432)438823, (0432)439598
Веб-сайт:http://tpk-vnau.org
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-07-09 13:15:38)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Бухгалтерсько-механічне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 13
Обсяг держ замовлення: 3
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.61
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Юридичне
Освітня програма: Право
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 134.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 11
Обсяг держ замовлення: 5
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 149.00
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 112.79
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 18
Обсяг на контракт: 13
Обсяг держ замовлення: 5
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 137.50
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 117.29
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 36
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 5
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2021
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 4
Обсяг на контракт: 1
Обсяг держ замовлення: 3
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 130.30
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 140.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 1
Обсяг держ замовлення: 4
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.