Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:24
Ліцензійний обсяг:335 місць
Всього подано заяв:156
Поштовий індекс:24000
Населений пункт:м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
Адреса: Київська, 40-1
Телефони:04337 6-25-61
Веб-сайт:http://mptek-vnau.org.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-03 18:20:08)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення обліку та харчової продукції
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення обліку та харчової продукції
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 16.11.2020 - 30.08.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Заочне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 16.11.2020 - 30.08.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама