Могилів-Подільський технолого-економічний коледж Вінницького національного аграрного університету

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:4
Ліцензійний обсяг:225 місць
Всього подано заяв:238
Поштовий індекс:24000
Населений пункт:м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
Адреса: Київська, 40-1
Телефони:04337 6-25-61
Веб-сайт:http://mptek.meximas.com
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-12-27 15:40:15)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і пеперобка зерна
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і пеперобка зерна
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама