Іллінецький державний аграрний коледж

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:22700
Населений пункт:м. Іллінці, Вінницька обл.
Адреса:вул. Студентська, 2
Телефони:(04345)2-14-98,0434523198
Веб-сайт:http://www.idak.vn.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-30 10:39:06)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2022
Ліцензійний обсяг: 47
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2022
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 3
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 7
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2020
Ліцензійний обсяг: 7
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 7
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 8
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2020
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2021
Ліцензійний обсяг: 3
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Агрономічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 27.06.2020
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 206 Садово-паркове господарство
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.07.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення лісового господарства та консервування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.03.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 25.09.2018 - 25.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 25.09.2018 - 25.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 205 Лісове господарство
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 20.09.2018 - 20.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова та література (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама