Київський національний університет культури і мистецтв

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Університет
Підпорядкування:Міністерство культури України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:01133
Населений пункт:м. Київ
Адреса:вул. Щорса, 36
Телефони:(044) 529-93-13
Веб-сайт:http://knukim.edu.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-01-05 09:18:05)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (інформаційна аналітика; документознавство, менеджмент державних органів управління; менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 325
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво
Факультет: Факультет кіно і телебачення
Освітня програма: Аудіовізуальне мистецтво та виробництво (фотомистецтво; режисура кіно і телебачення; майстерність актора кіно і телебачення; теле-, радіожурналістика; майстерність оператора кіно і телебачення; звукорежисура;)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 750
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 300
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 125
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Журналістика
Спеціальність: 061 Журналістика
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Журналістика (журналістика; зв'язки з громадськістю та реклама)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 400
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Творчий залік (Творчий залік)
  4. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  6. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Комп'ютерні науки та інформаційні технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 150
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Гуманітарні науки
Спеціальність: 034 Культурологія
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Культурологія (організація дозвіллєвої діяльності та рекреації)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 135
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Міжнародні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 250
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 200
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності
Факультет: Факультет режисури і шоу-бізнесу
Освітня програма: Менеджмент соціокультурної діяльності (менеджмент шоу-бізнесу; менеджмент індустрії моди)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 175
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Музеєзнавство, пам'яткознавство
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 025 Музичне мистецтво
Факультет: Факультет музичного мистецтва
Освітня програма: Музичне мистецтво (диригентсько-хорове мистецтво: народне мистецтво, академічне мистецтво; музичний фольклор)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 500
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Право
Спеціальність: 081 Право
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Право
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 026 Сценічне мистецтво
Факультет: Факультет режисури і шоу-бізнесу
Освітня програма: Сценічне мистецтво (режисура естради та масових свят; режисура драматичного театру; акторське мистецтво;)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 400
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 200
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 024 Хореографія
Факультет: Факультет хореографічного мистецтва
Освітня програма: Хореографія (класична хореографія; народна хореографія; бальна хореографія; сучасна хореографія)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 400
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Факультет: Факультет соціокультурної діяльності
Освітня програма: Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (інформаційна аналітика; документознавство, менеджмент державних органів управління; менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Факультет: Факультет соціокультурної діяльності
Освітня програма: Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (інформаційна аналітика; документознавство, менеджмент державних органів управління; менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності)
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 022 Дизайн
Спеціалізація: Дизайн одягу (взуття)
Факультет: Факультет дизайну і реклами
Освітня програма: Дизайн (дизайн одягу та аксесуарів; дизайн текстилю; графічний і візуальний дизайн; дизайн інтер'єру; ландшафтний дизайн; 3D візуалізація)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 022 Дизайн
Спеціалізація: Дизайн середовища
Факультет: Факультет дизайну і реклами
Освітня програма: Дизайн (дизайн одягу та аксесуарів; дизайн текстилю; графічний і візуальний дизайн; дизайн інтер'єру; ландшафтний дизайн; 3D візуалізація)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 022 Дизайн
Спеціалізація: Дизайн одягу (взуття)
Факультет: Факультет дизайну і реклами
Освітня програма: Дизайн (дизайн одягу та аксесуарів; дизайн текстилю; графічний і візуальний дизайн; дизайн інтер'єру; ландшафтний дизайн; 3D візуалізація)
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 022 Дизайн
Спеціалізація: Дизайн середовища
Факультет: Факультет дизайну і реклами
Освітня програма: Дизайн (дизайн одягу та аксесуарів; дизайн текстилю; графічний і візуальний дизайн; дизайн інтер'єру; ландшафтний дизайн; 3D візуалізація)
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Комп'ютерні науки та інформаційні технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Комп'ютерні науки та інформаційні технології
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 025 Музичне мистецтво
Факультет: Факультет музичного мистецтва
Освітня програма: Музичне мистецтво (диригентсько-хорове мистецтво: народне мистецтво, академічне мистецтво; музичний фольклор)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 025 Музичне мистецтво
Факультет: Факультет музичного мистецтва
Освітня програма: Музичне мистецтво (диригентсько-хорове мистецтво: народне мистецтво, академічне мистецтво; музичний фольклор)
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 024 Хореографія
Факультет: Факультет хореографічного мистецтва
Освітня програма: Хореографія (класична хореографія; народна хореографія; бальна хореографія; сучасна хореографія)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 024 Хореографія
Факультет: Факультет хореографічного мистецтва
Освітня програма: Хореографія (класична хореографія; народна хореографія; бальна хореографія; сучасна хореографія)
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет економіки, права та інформаційних технологій
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Журналістика
Спеціальність: 061 Журналістика
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Журналістика
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 200
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Гуманітарні науки
Спеціальність: 034 Культурологія
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Культурологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Міжнародні відносини
Спеціальність: 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Міжнародні відносини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 054 Соціологія
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Соціологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 80
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Гуманітарні науки
Спеціальність: 035 Філологія
Спеціалізація: германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська
Факультет: Факультет журналістики і міжнародних відносин
Освітня програма: Переклад
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (інформаційна аналітика; документознавство, менеджмент державних органів управління; менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 350
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 021 Аудіовізуальне мистецтво та виробництво
Факультет: Факультет кіно і телебачення
Освітня програма: Аудіовізуальне мистецтво та виробництво (фотомистецтво; режисура кіно і телебачення; майстерність актора кіно і телебачення; теле-, радіожурналістика; майстерність оператора кіно і телебачення; звукорежисура;)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Гуманітарні науки
Спеціальність: 034 Культурологія
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Культурологія (організація дозвіллєвої діяльності та рекреації)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 160
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 200
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 026 Сценічне мистецтво
Факультет: Факультет режисури і шоу-бізнесу
Освітня програма: Сценічне мистецтво (режисура естради та масових свят; режисура драматичного театру; акторське мистецтво;)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Іноземна мова (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 024 Хореографія
Факультет: Факультет хореографічного мистецтва
Освітня програма: Хореографія (класична хореографія; народна хореографія; бальна хореографія; сучасна хореографія)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Пріоритетність заяв
Складові конкурсного балу
  1. Професійно зорієнтоване випробування (Творчий конкурс)
  2. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Культура і мистецтво
Спеціальність: 028 Менеджмент соціокультурної діяльності
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Освітня програма: Міжнародний туризм
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Гуманітарні науки
Спеціальність: 034 Культурологія
Факультет: Факультет культурології
Освітня програма: Культурологія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (Додатковий іспит) (Фахове випробування)
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (Вступний іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама