Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:02099
Населений пункт:м. Київ
Адреса:вул. Зрошувальна, 5-А
Телефони:(044) 5679668; 5668084; 5664247
Веб-сайт:http://www.vpuht.org
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-12-29 06:56:32)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Спеціальні дисципліни (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама