Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:23
Ліцензійний обсяг:712 місць
Всього подано заяв:316
Поштовий індекс:01601
Населений пункт:м. Київ
Адреса:вул. Чигоріна, 57
Телефони:0445293151
Веб-сайт:http://krg.org.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 08:29:05)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Економіко-технічне відділення
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.07.2022
Ліцензійний обсяг: 7
Обсяг на контракт: 7
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Економіко-технічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.07.2023
Ліцензійний обсяг: 31
Обсяг на контракт: 31
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Економіко-технічне відділення
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.07.2023
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 16
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 15.03.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама