Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:01601
Населений пункт:м. Київ
Адреса:вул. Чигоріна, 57
Телефони:0445293151
Веб-сайт:http://krg.org.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-01-30 08:58:25)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 28
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Економіко-технічне відділення
Освітня програма: Енергетичне машинобудування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Економіко-технічне відділення
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 150
Обсяг на контракт: 66
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама