Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:20700
Населений пункт:м. Сміла, Черкаська обл.
Адреса:вул. Артема, 123
Телефони:(04733)4-04-13
Веб-сайт:http://www.stxt.com.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем
Освітня програма: Обслуговування комп'ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Інженерної механіки
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Інженерної механіки
Освітня програма: Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Маркетингова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Організація виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Інженерної механіки
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Інженерної механіки
Освітня програма: Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Організація виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 01.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій та менеджменту
Освітня програма: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама