Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за
посиланням.
Реклама
Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Механічна інженерія Спеціальність:133 Галузеве машинобудування Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій Освітня програма: Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 Ліцензійний обсяг: 30 Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Інформаційні технології Спеціальність:122 Комп'ютерні науки Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій Освітня програма: Комп'ютерні науки Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 30.08.2021 Ліцензійний обсяг: 30 Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій Освітня програма: Облік і аудит Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 Ліцензійний обсяг: 25 Обсяг на контракт: 25
Скорочений термін навчання
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:072 Фінанси, банківська справа та страхування Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій Освітня програма: Фінанси банківська справа та страхування Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 Ліцензійний обсяг: 35 Обсяг на контракт: 35
Скорочений термін навчання
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій Освітня програма: Харчові технології та інженерія Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022 Ліцензійний обсяг: 40 Обсяг на контракт: 40
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)