Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:32300
Населений пункт:м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.
Адреса:вул. Суворова, 2
Телефони:03849 9 11 60, 2 32 90
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Машинобудування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Комп'ютерні науки
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Облік і аудит
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випрбування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Фінанси банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 20
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Кам'янець-Подільська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 40
Обсяг на контракт: 40
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування (додаткове) (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 20
* - Предмети на вибір.

Реклама