Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:32300
Населений пункт:м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.
Адреса:вул. Суворова, 2
Телефони:(038) 492 31 18
Веб-сайт:http://kp-cfi.km.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-06-27 12:09:08)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Інформаційно-технологічне відділення
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 45
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Інформаційно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 23
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 38
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 41
Обсяг на контракт: 41
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Інформаційно-технологічне відділення
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 36
Обсяг на контракт: 36
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг на контракт: 45
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 9
Обсяг на контракт: 9
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Інформаційно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 41
Обсяг на контракт: 41
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Інформаційно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 50
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама