Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:28
Ліцензійний обсяг:585 місць
Поштовий індекс:32300
Населений пункт:м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.
Адреса:вул. Суворова, 2
Телефони:(038) 492 31 18
Веб-сайт:http://kp-cfi.km.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 22:48:47)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Обслуговування програмних систем і комплексів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Обсяг на контракт: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Інженерно-економічне відділення
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 9
Обсяг на контракт: 9
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 31
Обсяг на контракт: 31
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама