Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:55
Ліцензійний обсяг:1117 місць
Поштовий індекс:61045
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Клочківська, 202
Телефони:(057) 340 45 43; 340 05 87
Веб-сайт:http://www.htek.com.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-02-19 15:48:19)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка i
Факультет: Відділення економіки та бізнесу
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг i
Факультет: Відділення економіки та бізнесу
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент i
Факультет: Відділення економіки та бізнесу
Освітня програма: Менеджмент організації
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Відділення виробництва та технології
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2025
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка i
Факультет: Відділення економіки та бізнесу
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2025
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг i
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2025
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Середній балЗНО на контракт у 2019 році: 146.20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент i
Факультет: Відділення економіки та бізнесу
Освітня програма: Менеджмент організації
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2025
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології i
Факультет: Відділення виробництва та технології
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 28.02.2025
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за мотиваційний лист (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама