Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:61045
Населений пункт:м. Харків
Адреса:вул. Клочківська, 202
Телефони:(057) 340 45 43; 340 05 87
Веб-сайт:http://www.htek.com.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-01-24 08:53:08)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Бакалавр Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення сфери обслуговування
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Іноземна мова (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 075 Маркетинг
Факультет: Відділення економіки, управління та адміністрування
Освітня програма: Маркетинг
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення виробництва та технології
Освітня програма: Ресторанні технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2024
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама