Липковатівський аграрний коледж

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:63221
Населений пункт:с. Липкуватівка, Харківська обл.
Адреса:вул. Доценко, 1
Телефони:0574043012
Веб-сайт:http://lipdak.in.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-12-29 11:17:58)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Освітня програма: Фахівець в галузі управління
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Освітня програма: Агротехнік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022
Ліцензійний обсяг: 3
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Фаховий іспит із спеціальності Біологія (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 01.10.2022
Ліцензійний обсяг: 7
Складові конкурсного бала
  1. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама