Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:46002
Населений пункт:м. Тернопіль
Адреса:просп. Степана Бандери, 32
Телефони:52-10-22
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний іспит за фахом підготовки (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 18
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. Комплексний іспит за фахом підготовки (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
* - Предмети на вибір.

Реклама