Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:60 місць
Всього подано заяв:19
Поштовий індекс:46002
Населений пункт:м. Тернопіль
Адреса:просп. Степана Бандери, 32
Телефони:52-10-22
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 10:55:35)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства і торгівлі
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, k=1.00)
  2. Комплексний іспит за фахом підготовки
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 9
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, k=1.00)
  2. Комплексний іспит за фахом підготовки
    (Фахове випробування, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Детальніше
заяв: 10
* - Предмети на вибір.

Реклама