Маловисторопський фаховий коледж ім. П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:25
Всього подано заяв:47
Поштовий індекс:42243
Населений пункт:с. Малий Вистороп, Сумська обл.
Адреса:вул. Рибалка, 1
Телефони:(05445) 3-62-43
Веб-сайт:http://www.agrocollege.sumy.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-01-09 11:40:05)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Ступінь навчання: Молодший бакалавр Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності) i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама