Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:42243
Населений пункт:с. Малий Вистороп, Сумська обл.
Адреса:вул. Рибалка, 1
Телефони:(05445) 3-62-43
Веб-сайт:http://www.agrocollege.sumy.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-01-02 09:03:38)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Агротехнік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (тестування) Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (тестування) Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (тестування) Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (тестування) Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України (тестування) Історія України* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (тестування) Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (диктант) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Агротехнік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Агротехнік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 26.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Технологія рослинництва (Фахове випробування)
  2. Українська мова (тестування) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 26.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Технологія тваринництва (Фахове випробування)
  2. Українська мова (тестування) Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Агротехнік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Агротехнік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 26.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Технологія рослинництва (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Маловисторопський коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 26.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Технологія тваринництва (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама