Сумський коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:14
Ліцензійний обсяг:570 місць
Всього подано заяв:530
Поштовий індекс:40009
Населений пункт:с. Суми
Адреса:вул. Ярослава Мудрого, 60
Телефони:(0542)61-05-23
Веб-сайт:http://stpp.sumy.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-27 16:01:55)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Комп'ютерна інженерія
Освітня програма: Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчові технолоії
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама