Сумська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:95 місць
Всього подано заяв:59
Поштовий індекс:40030
Населений пункт:м. Суми
Адреса:вул. Ярослава Мудрого, 60
Телефони:(0542) 60-74-21
Веб-сайт:http://zf.stpp.sumy.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-07-11 12:16:18)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.
Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Автоматизація технологічних процесів (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Сумська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 60
Скорочений термін навчання
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
Детальніше
заяв: 32
* - Предмети на вибір.