Рівненський коледж економіки та бізнесу

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:9
Ліцензійний обсяг:527 місць
Всього подано заяв:647
Поштовий індекс:33027
Населений пункт:м. Рівне
Адреса:вул. Київська, 53
Телефони:+38(0362)28-77-10, +38(0362)28-07-35
Веб-сайт:http://rkeb.rv.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-27 15:35:02)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. вступний іспит Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. вступний іспит Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. вступний іспит Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. вступний іспит Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 28
Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
  1. вступний іспит Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. вступний іспит Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. вступний ісит Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама