Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:33027
Населений пункт:м. Рівне
Адреса:вул. Київська, 53
Телефони:+38(0362)28-77-10, +38(0362)28-07-35
Веб-сайт:http://rkeb.rv.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: фахівець з готельно-ресторанного обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Освітня програма: фахівець з туристичного обслуговування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Географія (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.01.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: фахівець з готельно-ресторанного обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 65
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 27.06.2020
Ліцензійний обсяг: 21
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Освітня програма: фахівець з туристичного обслуговування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 8
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама