Державний вищий навчальний заклад "Рівненський коледж економіки та бізнесу"

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:33027
Населений пункт:м. Рівне
Адреса:вул. Київська, 53
Телефони:+38(0362)28-77-10, +38(0362)28-07-35
Веб-сайт:http://rkeb.rv.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: фахівець з готельно-ресторанного обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 18
Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 21
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Тип пропозиції: Основна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 27.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Освітня програма: фахівець з туристичного обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 8
Обсяг на контракт: 8
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 22
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 28
Обсяг на контракт: 18
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 103
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: товарознавець-комерсант
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: молодший спеціаліст з фінансів і кредиту
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика (Сертифікат ЗНО)
  2. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама