Хомутецький фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:19
Ліцензійний обсяг:55 місць
Всього подано заяв:21
Поштовий індекс:37634
Населений пункт:с. Хомутець, Полтавська обл.
Адреса:вул. Декабристів,
Телефони:(05355) 355 11, 355 49
Веб-сайт:http://hvzt.pdaa.edu.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-02 09:52:55)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  6. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  6. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 30.06.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 31.08.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарно-технологічне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 15.09.2020 - 01.08.2023
Ліцензійний обсяг: 6
Обсяг на контракт: 1
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама