Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:36039
Населений пункт:м. Полтава
Адреса:вул. Пушкіна, 56
Телефони:(0532) 606410, факс (0532) 606410
Веб-сайт:http://www.ptxtnuht.pl.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Галузеве машинобудування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Енергетичне машинобудування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 4
Обсяг на контракт: 4
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 34
Обсяг на контракт: 34
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 17
Обсяг на контракт: 17
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама