Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:36039
Населений пункт:м. Полтава
Адреса:вул. Пушкіна, 56
Телефони:(0532) 606410, факс (0532) 606410
Веб-сайт:http://www.ptxtnuht.pl.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-29 09:25:33)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Галузеве машинобудування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Енергетичне машинобудування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Тестування Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Галузеве машинобудування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Енергетичне машинобудування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Автоматизація та компютерно-інтегровані технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Галузеве машинобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Складові конкурсного балу
  1. Галузеве машинобудування (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Енергетичне машинобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 8
Складові конкурсного балу
  1. Енергетичне машинобудування (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 24
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Галузеве машинобудування
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Галузеве машинобудування (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Диктант Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. Диктанкт Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама