Лохвицький механіко-технологічний коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:24
Ліцензійний обсяг:750 місць
Всього подано заяв:112
Поштовий індекс:37240
Населений пункт:м. Заводське, Полтавська обл.
Адреса:вул. Матросова, 39
Телефони:(05356) 3 54 46
Веб-сайт:http://lmtkpdaa.com.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-20 12:02:56)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 13
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.10.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 13
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Механіко-технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.12.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного бала
  1. Диктант Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама