Механіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:65003
Населений пункт:м. Одеса
Адреса:вул. Чорноморського козацтва, 12
Телефони:048 723 80 10
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-12-29 09:33:59)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Електромеханічне відділення
Освітня програма: Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Бродильне виробництво і виноробство
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання і переробка зерна
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.

Реклама