Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:10
Ліцензійний обсяг:864 місць
Всього подано заяв:588
Поштовий індекс:54034
Населений пункт:м. Миколаїв
Адреса:просп. Миру, 18
Телефони:(0512) 64-71-46
Веб-сайт:http://mdkeht.at.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 09:52:01)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Відділення готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Відділення економіки та підприємництва
Освітня програма: Товарознавство і торговельне підприємництво
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Відділення харчових технологій
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  10. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама