Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:31
Ліцензійний обсяг:864 місць
Всього подано заяв:588
Поштовий індекс:54034
Населений пункт:м. Миколаїв
Адреса:просп. Миру, 18
Телефони:(0512) 64-71-46
Веб-сайт:http://mdkeht.at.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-07-03 13:00:21)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Ресторанне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 16
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.44
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 16
Обсяг на контракт: 16
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 128.25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство і торговельне підприємництво
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 33
Обсяг на контракт: 33
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 107.50
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 119.50
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 15
Середній балЗНО на бюджет у 2018 році: 135.17
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 120.00
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 20
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 125.38
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
* - Предмети на вибір.