Миколаївський національний аграрний університет

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Університет
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:54020
Населений пункт:м. Миколаїв
Адреса:вул. Георгія Гонгадзе, 9
Телефони:+38 (0512) 34-10-82
Веб-сайт:http://www.mnau.edu.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-26 13:04:34)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Хімічна та біоінженерія
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Біотехнології та біоінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Хімічна та біоінженерія
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Біотехнології та біоінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Геодезія та землеустрій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Геодезія та землеустрій
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 45
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 55
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 67
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 52
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Хімічна та біоінженерія
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Біотехнології та біоінженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 38
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Хімічна та біоінженерія
Спеціальність: 162 Біотехнології та біоінженерія
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Біотехнології та біоінженерія
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 39
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Геодезія та землеустрій
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 193 Геодезія та землеустрій
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Геодезія та землеустрій
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 38
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 39
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Економіка
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 36
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 38
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 39
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 112
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 114
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 113
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 130
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 074 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 66
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 54
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 31
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 19
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 33
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Харчові технології
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 23
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 55
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія (освітньо-наукова програма)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.05.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 90
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія (освітньо-наукова програма)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.05.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 110
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 125
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 65
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 110
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (освітньо-наукова програма)
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.05.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Бакалавр Магістр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.) Мол. спец. Бакалавр
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Географія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 75
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 10
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Іноземна мова* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 40
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 100
Пріоритетність заяв
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Хімія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Історія України (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 87
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 89
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 131
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 133
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 69
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 71
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 61
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 130
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 145
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 49
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 074 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 38
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2020
Ліцензійний обсяг: 110
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.08.2021
Ліцензійний обсяг: 118
Можуть навчатися іноземці
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність (Магістр)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Агроінженерія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Факультет агротехнологій
Освітня програма: Агрономія
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 100
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 073 Менеджмент
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Менеджмент
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 60
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Обліково-фінансовий факультет
Освітня програма: Облік і оподаткування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 125
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Освіта/Педагогіка
Спеціальність: 015 Професійна освіта
Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Інженерно-енергетичний факультет
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Публічне управління та адміністрування
Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування
Факультет: Факультет менеджменту
Освітня програма: Публічне управління та адміністрування
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 40
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Магістр (на основі Бакалавр)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2018 - 31.12.2019
Ліцензійний обсяг: 75
Складові конкурсного балу
  1. Фаховий іспит (Фахове випробування)
  2. Фаховий іспит (додатковий) (Вступний іспит (залік))
  3. Іноземна мова (Вступний іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама