Золочівський коледж Львівського національного аграрного університету

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:80745
Населений пункт:с. Новоселище, Львівська обл.
Адреса:вул. ---,
Телефони:(032-65)59-431
Веб-сайт:http://zklnau.com.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-29 09:29:02)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 40
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 30
Обсяг держ замовлення: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 51
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Організація і технологія ведення фермерського господарства
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Бухгалтер
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 20
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 17
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 39
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Організація і технологія ведення фермерського господарства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Бухгалтер
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Організація і технологія ведення фермерського господарства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Економіка та підприємництво
Спеціальність: 5.03050901 бухгалтерський облік
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Бухгалтер
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Бухгалтер
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Організація і технологія ведення фермерського господарства
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Виробництва і переробки продукції рослинництва та бухгалтерського обліку
Освітня програма: Бухгалтер
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 7
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 30.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 30.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 7
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Заочне
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Заочне
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.11.2018 - 31.10.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама