Вище професійне училище №34 м. Стрий

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:4
Ліцензійний обсяг:95 місць
Поштовий індекс:82400
Населений пункт:м. Стрий, Львівська обл.
Адреса:вул. Гайдамацька, 15
Телефони:(03245)52003, 54707
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-02-17 11:47:31)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Архітектура та будівництво
Спеціальність: 192 Будівництво та цивільна інженерія
Освітня програма: 3112 Технік-будівельник
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тести (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Освітня програма: 3115 Технік з експлуатації та ремонту устаткування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тести (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 182 Технології легкої промисловості
Освітня програма: 18 Виробництво та технології
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тести (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: 3570 Технік-технолог з технології харчування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. тести (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама