Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Поштовий індекс:79060
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Пулюя, 36
Телефони:(032) 234 26 91, 263 93 69
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 15.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (тести) (Фахове випробування)
  2. Тести з Української мови Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 15.02.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (тести) (Фахове випробування)
  2. Тести з Української мови Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 25
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Тести з Української мови Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 3 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 25
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама