Львівський коледж м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:79039
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Бортнянського, 30/32
Телефони:(032)233-20-35, (032)233-25-22
Веб-сайт:http://lkmmp.shkola.lviv.ua/
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-06-18 11:08:54)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 24
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 40
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 34
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 37
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 6
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 10
Складові конкурсного бала
  1. Бухгалтерський облік (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 12
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Товарознавство (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Технологія приготування їжі (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 9
* - Предмети на вибір.

Реклама