Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:15
Ліцензійний обсяг:282 місць
Всього подано заяв:77
Поштовий індекс:79039
Населений пункт:м. Львів
Адреса:вул. Бортнянського, 30/32
Телефони:(032)233-20-35, (032)233-25-22
Веб-сайт:http://lkmmp.shkola.lviv.ua/
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-03 14:14:10)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Торгово-економічне
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 6
Обсяг на контракт: 3
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 7
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 17
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  4. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  5. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама