Кропивницький коледж харчування та торгівлі

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:8
Ліцензійний обсяг:205 місць
Всього подано заяв:14
Поштовий індекс:25006
Населений пункт:м. Кропивницький
Адреса:вул. Леоніда Куценка, 5
Телефони:249482,249474,
Веб-сайт:http://www.commerce.kr.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-02 19:06:50)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного бала
  1. письмово Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. усно Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 14.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного бала
  1. письмово Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. усно Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 30.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 19
Обсяг на контракт: 19
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. усно Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама