Кропивницький коледж харчування та торгівлі

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:25006
Населений пункт:м. Кропивницький
Адреса:вул. Леоніда Куценка, 5
Телефони:249482,249474,
Веб-сайт:http://www.commerce.kr.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-27 13:11:29)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Освітня програма: Бухгалтерський облік
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 45
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. усно Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. усно Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 54
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 20
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. усно (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 14
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 40
Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
  1. усно (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама