Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:41
Ліцензійний обсяг:529 місць
Всього подано заяв:847
Поштовий індекс:09117
Населений пункт:м. Біла Церква, Київська обл.
Адреса:вул. Ярослава Мудрого, 21/2
Телефони:+38(045)635-15-46
Веб-сайт:http://tec.in.ua/
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-28 12:33:47)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Відділення ветеринарної медицини
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 6
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  5. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність: 051 Економіка
Факультет: Економічне відділення
Освітня програма: Економіка підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 4
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Холодильно-технологічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 3
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Відділення інформаційних технологій
Освітня програма: Інформаційна діяльність підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне відділення
Освітня програма: Комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Економічне відділення
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 22
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 23
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Холодильно-технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.01.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Електрична інженерія
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
Факультет: Холодильно-технологічне відділення
Освітня програма: Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Фізика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Відділення інформаційних технологій
Освітня програма: Інформаційна діяльність підприємства
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економічне відділення
Освітня програма: Комерційна діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Економічне відділення
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 10.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  5. Біологія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  7. Хімія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама