Катюжанське вище професійне училище

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:4
Ліцензійний обсяг:60 місць
Всього подано заяв:31
Поштовий індекс:07313
Населений пункт:с. Катюжанка, Київська обл.
Адреса:вул. Шевченка, 1
Телефони:(045) 963 22 62
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-12-29 11:45:00)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Освітня програма: Техніка та енергетика аграрного виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Система техгічного обслуговування і ремонту машин (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Освітня програма: Техніка та енергетика аграрного виробництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Система техгічного обслуговування і ремонту машин (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Технологія приготування їжі (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Освітня програма: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.01.2021
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Технології приготування їжі (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
* - Предмети на вибір.