Рогатинський державний аграрний коледж

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:8
Ліцензійний обсяг:150 місць
Всього подано заяв:175
Поштовий індекс:77000
Населений пункт:м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
Адреса:вул. Шашкевича, 61
Телефони:(03435) 2 14 48, 2 19 76
Веб-сайт:http://www.rodak.if.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-06-30 09:30:20)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Відділення механізації сільського господарства
Освітня програма: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 24.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Геометрія*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарне відділення
Освітня програма: Ветеринарна медицина
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 24.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 24.06.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 25.02.2022
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Географія*
    (Іспит, балmin=120, k=1.00)
    Географія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Реклама