Рогатинський державний аграрний коледж

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:77000
Населений пункт:м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
Адреса:вул. Шашкевича, 61
Телефони:(03435) 2 14 48, 2 19 76
Веб-сайт:http://www.rodak.if.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-27 08:19:28)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Відділення механізації сільського господарства
Освітня програма: технік-механік
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарне відділення
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Математика* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Біологія* (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 24.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.02.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Відділення механізації сільського господарства
Освітня програма: технік-механік
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Ветеринарна медицина
Спеціальність: 211 Ветеринарна медицина
Факультет: Ветеринарне відділення
Освітня програма: Фельдшер ветеринарної медицини
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Біологія (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне відділення
Освітня програма: Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Технологічне відділення
Зарахування на 2 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 26.02.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Математика (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама