Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:76014
Населений пункт:м. Івано-Франківськ
Адреса:вул. Євгена Коновальця, 140
Телефони:(0342) 531400
Веб-сайт:http://www.dktb.if.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-12-28 05:12:16)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туризму і готельєрства
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Фінансів
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанного господарства
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 2
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама