Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:12
Ліцензійний обсяг:510 місць
Всього подано заяв:2355
Поштовий індекс:76014
Населений пункт:м. Івано-Франківськ
Адреса:вул. Євгена Коновальця, 140
Телефони:(0342) 531400
Веб-сайт:http://www.dktb.if.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-27 18:08:23)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.)
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туризму і готельєрства
Освітня програма: Туристичне обслуговування
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 25
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Фінансів
Освітня програма: Фінанси і кредит
Тип пропозиції: Небюджетна i
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Ресторанного господарства
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 2
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Українська мова та література* (Сертифікат ЗНО)
  3. Історія України* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  4. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  5. Математика* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  6. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  7. Географія* (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  8. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  9. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама