Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Фаховий коледж бізнесу та харчових технологій Запорізького національного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Економіко-технологічне відділення.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс
Вартість навчання за рік (контракт): 8400 грн
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022
Термін подачі заяв: 13.07.2020 - 08.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
  2. Фахове вступне випробування зі спеціальності
    (Фахове випробування, балmin=100, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 6
Обсяг на контракт: 6
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама