Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр.
На базі: Базова загальна середня освіта.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Відділення сфери обслуговування.
Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Тип пропозиції: Основна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 30.06.2020 - 13.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=120.00, k=1.00 )
  2. Географія
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=120.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 80
Обсяг на контракт: 50
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама