Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 28.09.2020 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 01.09.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література Українська мова та література*
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Українська мова та література*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.25 )
  3. Історія України Історія України*
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Історія України*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.25 )
  5. Математика Математика*
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  6. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.25 )
  7. Географія Географія*
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  8. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=1.25 )
  9. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама