Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Відділення харчових технологій.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 2 курс
Вартість навчання за рік (контракт): 8027 грн
Термін навчання: 21.09.2020 - 31.01.2023
Термін подачі заяв: 13.08.2020 - 01.09.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 15
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама