Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 015. Професійна освіта.

Рубіжанський індустріально-педагогічний технікум

Інформація за: 2020 2019 2018

Про освітню програму

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Освіта/Педагогіка.
Спеціалізація: Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології
Спеціальність: Професійна освіта.
Факультет: Дене відділення.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Основна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 01.07.2020 - 10.08.2020

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Кваліфікаційні проби
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 51
Обсяг на контракт: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама