Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Бердянський економіко-гуманітарний коледж Бердянського державного педагогічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 26.02.2021
Термін подачі заяв: 15.07.2019 - 12.08.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 40
Обсяг держзамовлення: 40
Всього поданих заяв: 43
Загальний конкурс: 1.07

Статистика спеціальності в 2018 році **

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Афанас`єв М.В. Зареєстровано в НЗ  —  10.000 
Українська мова 10.00
      – 
2 Колоянова А.В. Зареєстровано в НЗ  —  9.000 
Українська мова 9.00
      – 
3 Княжева В.В. Зареєстровано в НЗ  —  9.000 
Українська мова 9.00
      – 
4 Ахрамєєв В.М. Зареєстровано в НЗ  —  9.000 
Українська мова 9.00
      – 
5 Луценко Ю.Е. Зареєстровано в НЗ  —  8.000 
Українська мова 8.00
      – 
6 Антонюк М.А. Зареєстровано в НЗ  —  8.000 
Українська мова 8.00
      – 
7 Левада Д.Д. Зареєстровано в НЗ  —  8.000 
Українська мова 8.00
      – 
8 Семенов Г.О. Зареєстровано в НЗ  —  8.000 
Українська мова 8.00
      – 
9 Кулик М.С. Зареєстровано в НЗ  —  8.000 
Українська мова 8.00
      – 
10 Данилов Д.А. Зареєстровано в НЗ  —  7.000 
Українська мова 7.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама