Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Базова загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Свалявський технічий коледж НУХТ.
Освітня програма: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Тип пропозиції: Основна ?
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 16.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, k=1.00 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв20.90
Всього прийнято заяв1
Ліцензійний обсяг50
Залишилося невикористаних ліцензійних місць50
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти (БЗСО)

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Мо### Допущено  —  20.900 
Українська мова 6.00
Математика 5.00
Середній бал документа про освіту 9.90
      – 
2 Гу### Зареєстровано в НЗ  —  22.900 
Українська мова 8.00
Математика 7.00
Середній бал документа про освіту 7.90
      – 
3 Ши### Зареєстровано в НЗ  —  22.500 
Українська мова 6.00
Математика 7.00
Середній бал документа про освіту 9.50
      – 
4 Ру### Зареєстровано в НЗ  —  21.100 
Українська мова 7.00
Математика 6.00
Середній бал документа про освіту 8.10
      – 
5 Гі### Зареєстровано в НЗ  —  20.600 
Українська мова 7.00
Математика 6.00
Середній бал документа про освіту 7.60
      – 
6 Ми### Зареєстровано в НЗ  —  18.600 
Українська мова 5.00
Математика 5.00
Середній бал документа про освіту 8.60
      – 
7 Ца### Зареєстровано в НЗ  —  17.500 
Українська мова 4.00
Математика 5.00
Середній бал документа про освіту 8.50
      – 
8 Ру### Зареєстровано в НЗ  —  16.900 
Українська мова 4.00
Математика 5.00
Середній бал документа про освіту 7.90
      – 
9 Ду### Зареєстровано в НЗ  —  15.200 
Українська мова 4.00
Математика 4.00
Середній бал документа про освіту 7.20
      – 
10 Пр### Зареєстровано в НЗ  —  14.800 
Українська мова 4.00
Математика 4.00
Середній бал документа про освіту 6.80
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама