Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Відділення підприємництва та торгівлі.
Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 20
Обсяг на контракт: 20
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама