Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Коледж економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Термін подачі заяв: 09.08.2019 - 23.08.2019

Складові конкурсного бала

  1. Вступне випробування з фахових дисциплін
    (Фахове випробування, балmin=125.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт114.40
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама