Каховський державний агротехнічний коледж

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:74824
Населений пункт:с. Коробки, Херсонська обл.
Адреса:вул. Каховська, 30
Телефони:(05536) 9-33-96
Веб-сайт:http://kdak.com.ua
E-mail:

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчові технології
Освітня програма: харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 5
Складові конкурсного бала
  1. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  2. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.)ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: агрономічне
Освітня програма: Агрономія
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічне
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 22
Складові конкурсного бала
  1. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  2. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  3. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  4. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама