Херсонське вище професійне комерційне училище

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:45 місць
Всього подано заяв:45
Поштовий індекс:73034
Населений пункт:м. Херсон
Адреса:просп. Адмірала Сенявіна, 26
Телефони:0552338035
E-mail:

Статистика вступу на молодшого спеціаліста ****

КВАЛ. РОБ.: Зараховано на бюджет всього45
КВАЛ. РОБ.: Всього прийнято заяв45
КВАЛ. РОБ.: Ліцензійний обсяг45
Зараховано на бюджет всього45
Зараховано на контракт всього0
**** - БЗСО/ПЗСО/МОЛ.СПЕЦ./КВАЛ.РОБІТ. — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі свідоцтва про базову загальну середню освіту, атестата про повну загальну середнью освіту, диплома молодшого спеціаліста або спеціальності кваліфікованого робітника. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг держ замовлення: 15
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Товарознавство продовольчих товарів (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна ?
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг держ замовлення: 30
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. технологія приготування їжі з основами товарознавства (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
* - Предмети на вибір.

Реклама