Освітня програма: 181 Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Путивльський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Технологічне відділення.
Освітня програма: 181 Харчові технології.
Тип пропозиції: Основна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 29.07.2019 - 02.08.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=4, k=1.00)
  2. Технологія переробки плодів і овочів
    (Фахове випробування, балmin=4, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=4, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет12.41
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих12.41
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв12.41
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет9.00
Зараховано на бюджет всього17
Всього прийнято заяв17
Ліцензійний обсяг17
** - Статистика вступу на молодшого спеціаліста на основі кваліфікації кваліфікований робітник

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Го### До наказу (бюджет)  —  18.000 
Українська мова 10.00
Технологія переробки плодів і овочів 8.00
    Б 
2 Ма### До наказу (бюджет)  —  17.000 
Українська мова 9.00
Технологія переробки плодів і овочів 8.00
    Б 
3 По### До наказу (бюджет)  —  16.000 
Українська мова 8.00
Технологія переробки плодів і овочів 8.00
    Б 
4 Жо### До наказу (бюджет)  —  15.000 
Українська мова 8.00
Технологія переробки плодів і овочів 7.00
    Б 
5 Га### До наказу (бюджет)  —  14.000 
Українська мова 7.00
Технологія переробки плодів і овочів 7.00
    Б 
6 Шк### До наказу (бюджет)  —  13.000 
Українська мова 6.00
Технологія переробки плодів і овочів 7.00
    Б 
7 Ул### До наказу (бюджет)  —  13.000 
Українська мова 6.00
Технологія переробки плодів і овочів 7.00
    Б 
8 Го### До наказу (бюджет)  —  13.000 
Українська мова 6.00
Технологія переробки плодів і овочів 7.00
    Б 
9 До### До наказу (бюджет)  —  12.000 
Українська мова 7.00
Технологія переробки плодів і овочів 5.00
    Б 
10 Ес### До наказу (бюджет)  —  12.000 
Українська мова 6.00
Технологія переробки плодів і овочів 6.00
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама