Полтавська філія Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Відокремлений підрозділ
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:3
Ліцензійний обсяг:110 місць
Всього подано заяв:100
Поштовий індекс:36039
Населений пункт:м. Полтава
Адреса:вул. Пушкіна, 56
Телефони:05322 2 05 93
Веб-сайт:http://pzfnuft.pl.ua
E-mail:

Статистика вступу на бакалаврат **

МОЛ.СПЕЦ.: Зараховано на контракт всього72
МОЛ.СПЕЦ.: Всього прийнято заяв72
МОЛ.СПЕЦ.: Ліцензійний обсяг 80
МОЛ.СПЕЦ.: Залишилося невикористаних ліцензійних місць8
Зараховано на бюджет всього0
Зараховано на контракт всього72
** - ПЗСО / МОЛ.СПЕЦ. / БАКАЛАВР — статистика спеціальностей, вступ на які відбувається на підставі атестата про повну загальну середню освіту, диплома молодшого спеціаліста, або диплома бакалавра. Детальніше>>>

Реклама

Ступінь навчання: Бакалавр
Підстава вступу: Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Автоматизація та приладобудування
Спеціальність: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології ?
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Автоматизація технологічних процесів (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Іспит (залік))
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Механічна інженерія
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг на контракт: 30
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Матеріалознавство та технологія конструкційних матеріалів (Фахове випробування)
  2. Додаткове вступне випробування (Іспит (залік))
Детальніше
заяв: 32
Спеціальність
Бакалавр (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології ?
Факультет: Полтавська філія Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології та інженерія
Тип пропозиції: Небюджетна ?
Зарахування на 1 курс
Скорочений курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 50
Скорочений термін навчання
Без бюдж/місць
Складові конкурсного бала
  1. Харчові технології (Фахове випробування)
  2. хімія (Фахове випробування)
  3. Інші показники конкурсного відбору (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 58
* - Предмети на вибір.

Реклама