Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Базова загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Комп`ютерно-технологічне відділення.
Освітня програма: Виробництво харчової продукції.
Тип пропозиції: Основна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.01.2023
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 13.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Диктант Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Тестування Математика
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 60
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама