Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Полтавський кооперативний коледж Полтавської облспоживспілки

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст.
На базі: Кваліфікований робітник.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Технологічне та заочне.
Освітня програма: Ресторанне обслуговування.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 14.11.2019 - 14.09.2021
Термін подачі заяв: 04.11.2019 - 05.11.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова
    (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету, балmin=4.00, k=1.00 )
  2. Фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=4.00, k=1.00 )
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=10.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика спеціальності в 2018 році **

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама